Followers

Thursday, July 5, 2012

Alhamdulillah..usaha tangga kejayaan!

Assalamualaikum semua. ^_^

Maaf sebab jarang update. Idea makin tipis. Ruang masa makin sempit. Al-maklumlah hidup semakin busy. Harap-harap kesibukan ni takkan menghalang aku untuk sentiasa meng'update' blog selepas ini. Insyaallah.

Tadi adalah hari pendaftaran aku untuk semester 5. Alhamdulillah, dah masuk tahun ketiga rupanya. Pejam celik dah 3 tahun dah. Dah nak habis diploma dah aku rupanya. Harap-harap akan bertambah sukses untuk semester 5 ini.

Tiada apa yg menarik di hari pendaftaran. Daftar macam biasa, cuma benda yg paling aku tunggu ialah result semester 4! Memang itu yg aku tunggu walaupun dah tau resultnya macam mana, tapi selagi tak officially sampai dekat tangan aku , selagi tu hati berdebar!

Alhamdulillah, aku dapat dekan sekali lagi! Dan kali ni dengan pointer yg lebih tinggi. Nak reach 4 flat tu belum termampu lagilah. Insyaallah mungkin sem 5 ini boleh reach 4 flat yaww! ^_^

Alhamdulillah..
^_^

Negative thinker : ishhh berlagaknya blogger ni.. Dah dekan tu diam jelah!

Positive thinker : Wahhh... Bagusnya blogger ni! Aku akan buktikan aku pun boleh dekan jugak!

Sila pilih dialog mana yg sesuai untuk anda selepas membaca entry aku tentang result ni.. Aku tak kesah ape yg korang nak fikir. Sebab inilah diri aku. ^_^

A L I F F B O H A R I

Step From Abnormality

^_^

4 comments:

moolymok said...

congrates!! BW here..(http://ilenysisepet.blogspot.com)

.........cP~ said...

Salam.

Tahniah..Berlagak la tu! haha. Usaha kamu, layakla kamu dapat. Teringat zaman belajar pulak (macam lama sangat je dah.)

keli menari said...

Tahniah !

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tahniah yeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...