Followers

Wednesday, June 20, 2012

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan ke-25

Assalamualaikum.. ^_^

Maaf sebab hampir 3 minggu tak update blog, busy with my business. Sekarang business tu dah di take over oleh pak cik aku sebab tak mampu aku nak uruskan. :-) . Next time kena try lagi, kena cari modal banyak2 dulu. Barulah business boleh stabil. Kalau modal kecil nak uruskan business besar, memang botak kepalalah jawabnya.


Dah2, kita tinggalkan dulu cerita pasal business. Hari ni aku nak update berkaitan dengan tajuk entry kali ni. Alhamdulillah, last thursday is my mom and dad 25th wedding anniversary. Sambut simple2 je, sebab before this tak pernah sambut. Kali ni terniat pulak dekat hati aku nak sambut anniversary mereka. ^_^


Black Forest from Secret Recipe



Happy 25th Anniversary to Ibu and Ayah

Happy Father day to ayah
&
Happy Birthday to ibu

^_^

We love both of you
<3


Jumpa lagi pada entry akan datang.. ^_^

A L I F F B O H A R I

Step From Abnormality

^_^

2 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

happy anniversary uncle aunty...

Muhammad Aliff Bin Bohari said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Uncle & Aunty said : terima kasih Ahmad Fauzi.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...