Followers

Monday, May 7, 2012

Nak Apam Polkadot??

Assalamualaikum semua... ^_^

Korang macam mana? Sihat ke tak? Harap2 sihatlah kan.. ^_^. Hari tu aku ada post entry pasal Apam Polkadot yang pelik2 bentuknya tu kan? Kalau nak tengok klik sini Apam Polkadot . Dah tengok dah? Mesti korang pelik kan? Sebab apam tu tak bulat. Yeahhh, pertama kali buat tak sangka pulak jadi macam tu. Rupanya kena letak acuan masa nak kukus apam tu. So kena bergegas ke kedai bahan-bahan kek untuk beli acuan tu. Nasib baik jumpa. ^_^

Then balik rumah, cuba lagi buat Apam Polkadot nih, and syukur alhamdulillah Apam ni menjadi, bulat comel je. Rasa sebak pulak bila apam ni menjadi. Tahla, kenapa boleh sebak, mungkin sebab ini perancangan aku dan dia. Nak tengok rupa Apam Polkadot tuh? nih dia >>>>


Comel kan? yang nih barulah nampak corak dengan bentuknya. Nampak kemas je. Barulah boleh jual. ^_^

Korang nak rasa ke? Kalau nak korang contact je aku kat Facebook Aliff Bohari . Nanti aku bagitau harga dan kuantitinya... ^_^

A L I F F B O H A R I

Step From Abnormality

^_^

2 comments:

LS said...

err alif , tetibe terperasan yg ada corak polka dot tu mcm bentuk love :)

Muhammad Aliff Bin Bohari said...

errrr...tak perasan pulak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...