Followers

Friday, May 25, 2012

Ayam Masak Hijau di The Chicken Rice Shop

Assalamualaikum semua... Salam Jumaat.. ^_^

Yes!! Aku dah start cuti sem, memang seronok habislah! Korang tak cuti kan? Itu lagilah membuat aku rasa seronok! Nak jeles? Hahaha.. Pergi jeles sorang2 dekat sana! :-)

Memandangkan cuti sem dah bermula, badan aku memang tak senang duduk, kalau melepak dekat rumah sepanjang hari. Macam apa yang berlaku baru - baru ni, sebab bosan duduk rumahlah, habis melayang duit aku pergi lunch dekat The Chicken Rice Shop , 9th Avenue Nilai. :-)

Inilah rupanya set Ayam Masak Hijau 
^_^

Menu yang aku order simple je. Aku order set Ayam Masak Hijau Istimewa dari Chef Ismail. Apa yang aku nak sampaikan ialah, bagi siapa yang belum mencuba resepi ni, baik pergi rasa cepat2. Memang sedap hoi, aku rasa dah macam rendang hijau pun ada. Ada ke rendang hijau? Hahaha.. Rasa hidangan yang sedap dan teramat berbaloi untuk membayar set makanan ini pada harga RM14.99 . ^_^


A L I F F B O H A R I

Step From Abnormality

^_^

3 comments:

ATHRHB said...

hari tu memang nak cuba. sikit lagi nak masuk chicken rice shop, tapi tak jadi sebab takut tgok warna hijau.. haritu not sure sedap ke tak.. takut termuntah hijau pulak nanti. ahaa. then, amik kputusan, rasa resepi baru pizza hut.. serious ke sedap? kalau sdp kene cube la pas ni.. haha

Muhammad Aliff Bin Bohari said...

ATHRHB : seriously sedap.. pergilah rasa.. :-)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

cm pedas guna cili ijau jee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...