Followers

Sunday, August 7, 2011

PROMOSI BLOG SECARA PERCUMA ! C`AYOB

Assalamualaikum semua!!!...

Kenapa dgn C'Ayob nih??kenapa mesti letak title entry sebegini rupa??!..hahahaha... Sebenarnya Blogger C'Ayob nih membuat satu promosi percuma utk blog blogger2 lain.. so utk tidak ketinggalan dalam memfemeskan diri...(femes kata kaw!!)..aku pun join lah..mana tahu boleh menambah kenalan blogger yg maha ramai di Malaysia nih kan??


Click sini untuk melawat blog C'Ayob
^__^


Terima kasih jugak kepada Cik Fifie kerana menyedarkan saya bahawa C'Ayob membuat promosi ini secara percuma... minat dekat blog Cik FiFie nih sebab terlalu menarik dan best dibaca!..



Sila Click disini untuk melihat blog Cik FiFie


Okaylah...sebenarnya banyak lagi yang perlu di post sebab dah terlalu lama terperam...(kalau telo ayam dah menetas weyhhh.....hahahaha..)

A L I F  B O H A R I


Step From Abnormality

:)




6 comments:

HAFIZAH HAIRI said...

hoyeeeahh2 . ko pon masuk jga ea .
hope kte bdue dapat masuk . HAHA .

uittts . cik fifie pon ade dlm entry baru ni la . btw, thanx awW . (blushing2)

MoHSiN AbD KhAIR said...

ape kah sume ni...nape x ajak aq...

HAFIZAH HAIRI said...

jom r . huhu .
last ary nie . kol 12pm

HAFIZAH HAIRI said...

ehh . dh lepas la 12 pm .

Muhammad Alif Bin Bohari said...

ehhh...Cik Fifie..kul 12 tgh mlm nih la kan?...^__^

HAFIZAH HAIRI said...

Ehh . natah . sy pon confius . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...