Followers

Sunday, August 14, 2011

~Hidup Aku Di Taja!!..Kau Bolehh??~

Assalamualaikum
kepada semua Blogger2 berwibawa..
Pembaca2 tegar...dan juga tak lupa kepada Generasi2 Blogger yang baru tumbuh bak cendawan busut selepas hujan~(kata kau!..haha)..

Tah kenapa tah tajuk entry aku kali nih sebegini riak!...hahahaha...xde maknanya...aku nak ditaja...susah sikit lah kan...bukan macam Blogger terkenal abg Aizul Marcello kita yang jadi anak ikan Ramlah Ram tuh kan..
Aku nih ape ada..so aku kena menaja diri aku sendiri semata-mata untuk mengubat rasa sedih, kecewa, marah dan pelbagai lagi perasaan yg negatif dalam sanubari..(mmg habes tros duit aku sebab nak mengubat hati..hahaha...)

Malam Isnin minggu lepas...aku start enjin Ferreri Hitam aku..terus keluar dari perkarangan rumah tanpa hala tuju..aku drive slow2 je walaupun dalam perasaan yang teramat marah, tapi drive still slow...sebab aku jenis yg even marah tahap pokok pun aku nak tumbangkan..aku still waras untuk memandu...hahahaha

Haaa~!..staright pada cerita...
mana hala tuju aku malam tuh
Hala tuju aku cuma satu..iaitu..The Mines Seri Kembangan..wahhh..lama tak pergi...dah beberapa bulan jugak rasanya...dulu selalu pergi berteman..sekarang pergi sorang2 je...takpelah...redha jelah kan...Tujuan aku hanya satu untuk mendapatkan ini :->>>




Haaaa~!..ini dia..
Samsung Galaxy Mini..
Terbaik bagi Aku!..
warna asal Putih Suci yee...bukan warna kelabu asap@Gray mcm dalam gambar..
p/s : Pedulikan status fb aku yang tuh..dah tak berkenaan ye...
^__^


Ape yang seronoknye??tak seronok??lantak kau lah..peduli apa aku kan??yang penting aku seronok..hati aku puas..dan terus jatuh cinta kepada Baby Sung2 White aku nih...hahaha...terus lupa masalah yg melanda..seronoknye~!..(kau bolehh~!??hahaha)

Ape adahal habiskan duit untuk hargai diri sendiri kan...asyik jaga hati orang lain je..hargai orang lain je...baru aku tersedar..dah lama aku tak beli something untuh diri aku sendiri...Alhamdulillah..semua urusan hampir selesai...dan aku perlu/harus meneruskan langkah yang gagah lagi berani...(berani kata kau!..haha)..takpelah kan...dah nak jadi mcm nih...so..apa yang perlu sekarang nih..cuma mengharap satu keajaiban akan berlaku...

Ya Allah...aku bermohon agar kau berikanlah apa yang terbaik untuk diriku..Sesungguhnya engkau Maha Pemberi Nikmat..Aminnnn~...




p/s : sila hubungi saya untuk perkhidmatan PhotoGrapher...tak kiralah untuk majlis apa..saya akan jalankan tugas semampu yang mungkin berpandukan bayaran/budget yang anda minta...Terima Kasih~...^__^

A L I F  B O H A R I


Step From Abnormality

:)



3 comments:

Yasmin ♥ said...

Aaminn :)

Muhammad Alif Bin Bohari said...

terima kasih..^_^

'mitchie' yusoff said...

betol tu .. da lama da x beli sumthing tok diri sendiri ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...