Followers

Tuesday, November 6, 2012

Follow my Twitter! (^_^)V


Assalamualaikum semua!!
Maaf sebab dah lama tak update blog ni. Banyak sangat tugasan yg perlu di selesaikan sampai tak cukup masa nak update blog. Sorry sangat2!

Tapi korang boleh follow Twitter account aku as you known, berkomunikasi menggunakan Twitter ni lebih mudah kan? So, kalau tak keberatan, apa kata korang hit button follow dekat Twitter aku the Insya-Allah, aku akan follow korang semula. Kalau tak keberatanlah kan.... (^_^)



Sila tekan link ini -->> https://twitter.com/Aliff_Bohari
(^_^)V

Blog ini akan terus dikemaskinikan kalau ada kelapangan masa. ( kenapa baku sangat bahasa aku ni! ) (-_-"). Sorrylah sebab lama berehat dari menulis, settle segala tugasan, aku start menulis balik okay! Makin banyak resepi masakan lepas ni! hahahah..

Okay! Sehingga berjumpa lagi! (^_^)V

A L I F F B O H A R I

Step From Abnormality

^_^



5 comments:

luqman zakaria said...

huhu! ade twittertp dah berzaman x bukak..

Muhammad Aliff Bin Bohari said...

@luqman zakaria hahaha! kena bukak balik ah tu! kena aktif! (^_^)V

CikNana said...

okey..nanti aku follow kau ya..:)

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Berikan yang terbaik pada dunia, dan yang terbaik akan kamu dapatkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...