Followers

Thursday, July 19, 2012

Majlis Anugerah Dekan ( Dewan De' Seri Endon, Putrajaya )

Assalamualaikum semua.. ^_^

Semalam baru je berlangsung Majlis Anugerah Dekan Kolej Poly-Tech Mara Cawangan Bangi. Alhamdulillah, aku adalah salah seorang penerima anugerah ini. Rasa teruja sangat sebab ini kali kedua aku dapat anugerah ni. Now dah semester 5, tak lama lagi nak habis diploma dah. Harap-harap semester 5 ni dapat anugerah dekan lagi. Insyaallah. ^_^

Nahhhh.. tatap gambar yg tak seberapa ni!

Ni aku..
dah kenal kan?
hahaha





All of us.. ^_^

Sorry sebab kualiti gambar yg kurang memuaskan.. Tangkap pakai fon inilah jadinya. Rasa rugi pulak tak bawak DSLR semalam.. Haishhhhhh..

Okayyyy! sampai sini saja entry kali ini.. Jumpa lagi next entry yg tah bila aku nak update. Sorry! busy sikitlah.. ^_^



Seperti biasa! aku nak promote kan photography service aku.. Kalau korang nak tengok hasil kerja aku click je tag "Photoshoot" dekat sebelah kanan blog ini! Terima kasih.. ^_^

Sekiranya korang memerlukan photography service..
Tak kiralah nak tangkap korang tengah berposing atas katil sendiri ke..
Outdoor shooting ke..
Couple Shoot..
Kids Photoshoot..
Family Photoshoot..
Pre-Wedding..
Nikah..
Sanding..
Tunang..
Convocation..(dari yg tadika sampai ke Master pun boleh!)
Kecuali malam pertama!!! Hahahaha..

Korang boleh hubungi no aku :-
Aliff Bohari : 017 - 9919492

Untuk menempah khidmat fotografi mengikut bajet korang sendiri..
Diulangi!!
Anda sediakan bajet, dan dengan bajet itu aku akan cuba sedaya upaya untuk melakukan yg terbaik!!

tapi bajet tu tolong logik sikit..
kalau RM50 nak mintak album, frame gambar bagai..
mungkin aku akan jadi photographer papa kedana..
hahaha...


A L I F F B O H A R I

Step From Abnormality

^_^




4 comments:

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

wah,, untungg la dapat anugerah dekan.. alhamdulillah~

Muhammad Aliff Bin Bohari said...

@вʋввℓɛ ρσρƨ Alhamdulillah.. ^_^

jessforshort. said...

wow.. tahniah2 ^^
bkn senang nak dpt anugerah ni. hehe

Cik Awin said...

tahniah ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...