Followers

Thursday, December 29, 2011

Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia - Perlu ke jadi macam ni??

Assalamualaikum semua pembaca dan para blogger sekalian~...

Okayy..hari ni nak complain sikit...pihak bertanggungjawab nak baca ke tak nak baca...itu lain cerita..yang penting aku puas!..


Dari Isnin lepas sampai hari nih...aku perlu berada di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia..sebab ibu aku menjalani Minor Operation..alhamdulillah semuanya dah selamat..tapi selepas ni masih perlu pergi ke rawatan susulan dan mungkin untuk buat keputusan untuk Major Operation pulak~..(doakan segala urusan kami di permudahkan ye kwn2..)..

Layanan yang HUKM berikan memanglah memuaskan..segalanya disediakan...kemudahan untuk pesakit dan pelawat amatlah mencukupi dan memuaskan..kawasan persekitaran yg bersih, nyaman dan menenangkan bagi aku, alhamdulillah mmg memuaskan..

Tapi aku tak berpuas hati dengan Parking Kenderaan yg disediakan...kenapa tak mencukupi??kenapa mesti nak kena berhimpit-himpit??


Gambar dari dalam kereta aku..



Jelas kan? kebanyakan kereta parking berhimpit...aku sampai di HUKM semalam pukul 9.00 a.m..dah masuk dalam kawasan parking tuh..sampai pukul 10.20 a.m aku masih berlegar mencari parking..perghhh..menyirap darah aku...sebab cari parking nanti aku boleh kena darah tinggi pulak...so sekarang siapa nak di persalahkan??

Sudahnya aku terus minta Jockey Valet Parking uruskan kereta aku senang cerita..aku dah malas nak fikir..biar aku bazir duit dari aku buang masa cari paring kat situ...


Sumber : Google Image
Valet Parking HUKM


So sekarang salah siapa??aku taknak salahkan siapa2...tapi pihal yg bertanggungjawab kena faham lah tanggungjawab diorang kan...memang kawasan untuk buat parking baru terhad..tapi kena lah fikirkan altenatif lain..kita banyak arkitek hebat2 kan...fikirkan lah sesuatu..bina parking bertingkat ke..so boleh jugak tambah kuantiti lot parking yg sedia ada sekarang nih kan...

p/s : bilangan pesakit semakin ramai..so waris yg datang melawat pula dua kali ganda dari bilangan pesakit..parking pun jadi tak cukup..


A L I F F B O H A R I



Step From Abnormality

^_^




1 comments:

DIEDA said...

Haha , sabar k , nak buat mcm mane XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...