Followers

Monday, September 26, 2011

Nak yang nihh~~

Salam kepada semua blogger dan para pembaca yg rajin baca blog aku~(harap2 adalah yg rajin follow..^_^)

anda sehat?sehat takk??kalau tak sehat PM aku keyhhh~~
nanti aku bagi ubat kasi sehat...hahaha~~

eyhhhhhh~~
korang sume mesti tau pasal produk Beats by Dr. Dre kannn??
Korang pun mesti rasa gempakk kan produk tuhh??
Korang pun mesti rasa nak memiliki salah satu Produk from Beats nihh kann??
hahaha~~

Yesss!..memang aku dah termengidam nak salah satu dari produk Beats nihh~~
alaaaaa~~...yang named Tour tuhhh~~
mcm best je...tapi bila tgok harga balekkk dekat Official Site dia~~
adehhhh...kenape sampai RM960??Mahal kot....adoyyyyy....bile la dapat beli nihh~~...
Tapi bila tengok harga kat Web site lain harga tak sampai RM200 punn...mana satu price betul nihhh?~~

Nak Blackberry Playbook lagi~~harga pun lebih kurang je dgn Beats by Dr. Dre tuhhh...
adehhhh..mana satu nak beli dulu nihhh~~
hahahaha...terus dilemma~..hahahah~~

Target hujung tahun nihh mesti dapat salah satu gadjet nihhh....kalau tak pun awal tahun depan~
tapi bila tngok harga mcm haremmm~~...baik beli lappy lagi satu~..hahaha~


So...sila pilih yang terbaik Aliff~~

Or
this one



Haishhhhhh~~
nak buat choice pun susah...takpetakpe....harap2 hujung tahun nih ada duit lebih then dapatlah miliki salah satu gadjet nihh~~..
Harap sangatsangat weyhhh~~

Ada sape2 yang nak hadiahkan untuk saya??
teramat-amat dialukan..sayang gilagila lahh kalau ada yang sudi nak hadiahkan untuk aku~
tuhh pun kalau adaa~~...:-P

Okayyy~~
sampai sini saja entry untuk kali ini~
bubbyee uollssss~~...^_^



A L I F  B O H A R I


Step From Abnormality

:)


1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...