Followers

Thursday, August 25, 2011

~Yipiieee!!..Favicon icon yang baru!!~

Salam akhir Ramadhan kepada semua blogger...

Hari ni genap hari yang ke-25 kita menjalani ibadah puasa..alhamdulillah, diharap puasa korang semua penuh ye...takde lobang2...yang cuti puasa dengan alasan munasabah tuh..lepas nih kena ganti okay~..huhuhu....

Okay..straight to the tajuk entry kali ini...
akhirnya aku dapat gak tukar icon blogger tuh kepada icon lain..iaitu icon ini :-





Superman!!
^_^

Kenapa mesti icon ni??huhu..
tibe2 sejak kebelakangan nih aku minat dgn Superman...mungkin sebab kuasa yang dimiliki oleh beliau aku jadi jatuh hati dekat beliau...(aku bukan gay okay~..haha)
Yang bestnye sekarang..sebok nak carik everything barang yg berkait-mait dgn Superman..baju dah dapat..."nak spender warna merah tuh boleh??"ahahaaha~..kejam taww rasenye kalau dapat spender tuh..hahaha...
Yang bertambah best..hari ni aku dapat tukar Perkataan statik dekat menu bar tuh jadi Perkataan bergerak...hahaha...yelahhh...sebelum ni tak berapa rajin nak carik Tutorial untuk mengempakkan lagi blog aku ni..tiba2 lak rajin semacam je hari ni..tuh yang bertukar Icon dgn Menu bar words tuh...hahaha

Terima kasih kepada AkalEmosi sebab menyediakan Tutorial untuk memudahkan blogger2...^_^

Lepas ni rasa mcm nak buat Header baru je pulak...takpe2..sabar jappp~...masa panjang lagi..buat slow2 la...huhuhu...



Okay..sampai sini je entry untuk kali ini...

Selamat Menyambut Hari Raya semua!!!
p/s : diharap ada blogger yang rajin buat open house untuk para sahabat blogger sekalian..
^_^

A L I F  B O H A R I


Step From Abnormality

:)



5 comments:

HAFIZAH HAIRI said...

buat header superman jgak !
huhu .
kepp it up bro .

Muhammad Alif Bin Bohari said...

hahahaha...
minat Superman!!
hahaha~

~aku dan die~ said...

huhu.mcm mne nk tukr icon blogger kpd icon lain??ajr sket :)

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

hehe cool

MoHSiN AbD KhAIR said...

kalau puasa xpenuh2 cmne lak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...