Followers

Thursday, May 10, 2012

Ter'Kenny Rogers' pulak tadi...

Assalamualaikum semua.. ^_^

Alhamdulillah, selesai sudah paper bahasa arab yg telah aku jawab pada petang tadi. Then jalan - jalan sekejap, terasa nak makan Kenny Rogers pulak. Dah lama tak makan. So pergi Kenny Rogers Restaurant, Metro Point, Kajang.

Lepas amik tempat duduk, terus pekerja dia datang then bagi menu. Aku pun belek2 lah menu tu. Tengok apa yg berselera aku nak jamah. Fikir punya fikir, aku orderlah Kenny's Chicken & Garden Meal , nampak sedap dan berpatutan. Then air pulak aku order Iced Chocolicious disebabkan aku mengilai air Chocolate sejak kebelakangan nih.

Ni makanan yang aku order tadi... ^_^

Lebih kurang 15 minit , makanan pun sampai. Thumbs up kepada crew2 Kenny Rogers Restaurant, Metropoint, Kajang sebab kerja anda yg pantas dan cekap. Dan thumbs down kepada aku sebab kena bayar lebih untuk makan hari ini. Hahahah... Takpelahkah, makan punya pasal takkan nak berkira.

Boleh tahanlah, untuk sorang makan kena tak lebih dari RM30. Berbaloi sebab makanan yang mengenyangkan. ^_^

p/s : homemade muffin dari Kenny Rogers memang terbaik... ^_^

A L I F F B O H A R I

Step From Abnormality

^_^

1 comments:

luqman zakaria said...

dan dan ter "kenny rogers" kan..padahal memang niat nk pergi kan!! lol~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...