Followers

Monday, June 27, 2011

_-:RM 2.00:-_

Assalamualaikum......

Hey...ape kabo sume pembaca2 sekalian...

bagus korang kan rajin membaca..nak jadi Ulat Blog yee??..hahaha...


Terima kasih kepada semua yg tekan iklan dekat blog aku...hasilnye selepas setengah tahun aku buat blog nih..aku baru dapat RM 2.00...(wakluu...bangga siot...hinggat senang nak dapat???hahaha...)


Setengah tahun baru dpt RM 2.00...setahun RM 4.00...Its mean lagi 13 tahun baru aku bole buat tuntutan kat Nuffnang ye??..hahaha...maksudnye mse tuh umur aku dah 32 tahun...ishhhhh..lmbat benor nak kaya...hahaha..


So...motifnye disini ialah..rajin2lah menekan iklan di dalam blog ini...:-D


Haaa..lagi satu..yang dah masuk blog aku nih..rajin2lah komen..follow ke..tinggalkn Blog Link korang ke..boleh jugak aku follow korang..update sikit dgan cerita2 best korang...tak gitu...gitu lah kan??




Nuffnang ye...


Korang tengok nih..baru RM 2.00 je..bile lah nak cecah RM 2.00 sehari..Ahahaha


Tuh jela kot..so..kepada siapa2 yang tak daftar Nuffnang lagi..daftar cepat2..even lambat untung..tp duit jgk kan..tunggu je..mane tau satu hari nanti korang bukak nuffnang account korang..then tertulis dengan rasminya..Pendapatan semasa anda Infiniti..x ke best begitu??hahaha...harap2 la yer...:-)

P/s :- Bestnye posting hari nih siap dapat tag line baru lagi...Step From Abnormality...best x?best x??..mesti best kan??hahaha



A L I F  B O H A R I


Step From Abnormality

:)

5 comments:

greenBiru said...

god job alep.

Muhammad Alif Bin Bohari said...

tenkiu kak sara..:-)

HAFIZAH HAIRI said...

waah . untung r .
aku pnye o hinggit . haha

Muhammad Alif Bin Bohari said...

Hafizah : hahaha...mmmg lmbat nk untung kn??hahah

HAFIZAH HAIRI said...

2 r .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...